hari hari ceria...

mulakan harimu dengan senyuman ....
Terdapat ralat dalam alat ini

Jumaat, 4 Mac 2011

hidupku..

hari ini adlh ari pertma ak mulakan blog ini..gnap jam 10mlm bermula lah operasi blog waniey..
hehe..entah apa nak ckp..
wani seorg gurl yang ada banyak tahi lalat kat muka..
nasib baek ak gemuk.klu x.ntah pa jdi kat ak skrunk..
xwjud kut blog ni..
wani seorg yg simple..
mahu kehidupan yg simpel..tpi cm xleh percya ja..
coz wani minat untuk menjadi broker..
da ker patut kwn wani kata 'kau nak jadi berok ke'..
ngek btoi la..spoil mood wani time 2..
xda spa yg sokong..smua gelak je..
i2 smua hanya impian ..xsmestinya menjadi kenyataan kan..
masa skolah mengh rendah dulu..ak imagine life ak akn jadi cm ni.
>>pas abis ja spm ak ingt nak keje kilang..
coz ak bukan pandai pun time 2.,..
bengap kut..esok exam mlm 2 kul 10 bru bukak buku..
seminggu nak exam pmr ak study smpai x ingt katil dah..
pulun abis gler..wat past year jer kut..
nasib ak berubah bila time ak dpt result pmr(7a 1b)..
taw spa yg hepy giler time 2..abh ak la..hehe..
kali pertma ak tngok muka abh hepy sngat..
xpnah ak tngok abh cm 2..
>>m'ngh ats ..ak  msuk mrsm..sbnarnya ak menyampah gler kat mrsm ni..
besala mind set ak pikir..mrsm ni tuk dak sombong ja..
last2 msuk gak ak kat kandg kucing parsi 2..
jadi slama 2 thun ak kat mrsm..ak kira jadi gadis yg pendiam..
ssah nk rpat ngn org..ssh nak berckp..cpt marah..ermm..zmn glap ak 2..mlas nak ingt..
>>spm ak dpt 5a ja..result besa ja..ermm..
ak dpt masuk matrik..nasib baek sthun je..hehe..
zaman hepy ak bermula kat cini la..ak rpat ngn dak klas..
kira 1 kepla la ngn dorg..best sngt time 2..
rsa cam nak blik ja zaman 2..result ak time 2 kita agk puas hati..kwn2 jenis yg giler2..best sngat..
>>skrunk..ak dpat msuk uum..erm..ni pun mak ak yg suh msuk sini..
dy kta snang..klu nak blik..ermm..ikut hati nak ja ak plih uni yg jauh2..leh tngok tmpat org..kat cini ak ambik kos ekonomi..
ak pun xtau napa la leh pilih kos ni..
ak xda jwpan tuk solan 2..pa yg pnting ak dah 2 thun kat cini..jadi redo ja la..lagi 1 thun lagi nak abis..xsbrnya..nak keja..hehe..
sebenarnya ak ni dah ltih belajar..cuma 1 ja yg da kat ingtn ak yg membuatkan ak mampu berthan kat cini..ermm..biarlah rahsia ak ngn allah..klu x dah lma ak kerja tanam anggur(penganggur terhormat kat umah)..hehe



 

2 ulasan:

  1. bagus la nk jd broker cik waniey oooiii...aslnye aku nk jd perancang ekonomi tp bile pk2 blik ekonomi aku sndr x ok cm ne nk plan ekonomi org..hehehhe...all the best...werrrkkkk...poyo(kate xnk pos)...hehehhehe...

    BalasPadam
  2. splender suh ar..ak mls la ...
    sat gi ak terkutuk org ..cm na..

    BalasPadam